Aan-, afmelding en korting

Let op: Voor de Franciscaanse Stille Retraites gelden aparte afspraken. Klik hier voor de juiste informatie daarover.

 

Activiteiten van La Verna

1. Aanmelding

Als je je via deze site aanmeldt, krijg je direct daarna op je scherm te zien dat je aanmelding verzonden is. Wij ontvangen dit bericht en verwerken dat in onze administratie.
Bij je aanmelding kun je ervan uitgaan dat de cursus doorgaat. Je ontvangt 1 week voor aanvang een definitieve bevestiging of een bericht dat de activiteit niet door gaat. Dat gebeurt bij voorkeur per e-mail. Als we geen e-mailadres van je hebben, sturen we een bericht via de post.
Als de cursus is bevestigd, wordt ook het cursusbedrag geïnd als je daarvoor een (eenmalige) machtiging hebt afgegeven. Anders krijg je een verzoek het bedrag zelf via je bankrekening over te maken.

2. Annulering en klachten

Als je je in de laatste week voorafgaande aan de activiteit afmeldt, dan kunnen we niet meer restituteren.

Mocht je niet tevreden zijn over de manier waarop we je vragen en wensen tegemoet treden, dan kun je gebruik maken van onze klachtenregeling.

3. Korting

Voor mensen met een minimuminkomen is een korting mogelijk van 25 %. Dit geldt niet voor Franciscaanse Stille Retraites (zie hierna). Als je van de korting gebruik wilt maken, vul dan een verzoek daartoe in in het Vragen-veld van het aanmeldformulier dat je onder elke cursus op deze site aantreft.
Als je gebruik maakt van de papieren aanmeldingskaart, vul dan achter de cursustitel het ‘gekorte’ bedrag in.

Franciscaanse Stille Retraites (FSR)

1. Annulering

Sinds 1 januari 2016 verzorgt La Verna de administratie van de Franciscaanse Stille Retraites (FSR). Voor deze retraites geldt een aparte annuleringsregeling:

Mocht je je onverhoopt moeten afmelden, dien je dat zo snel mogelijk aan La Verna te melden. Daarbij geldt de volgende annuleringsvoorwaarde, ongeacht de reden:

* Bij annulering binnen 3 weken voor de start van de retraite moet het hele bedrag worden voldaan, dus inclusief het inschrijfgeld.
* Bij annulering langer dan 3 weken voor de start van de retraite wordt het inschrijfgeld niet teruggestort.

Als het ons lukt een plaatsvervanger te vinden, storten wij het reeds betaalde bedrag minus het inschrijfgeld terug.

Wij vragen je om niet te gemakkelijk te annuleren. Drempelvrees en twijfels hoeven echt geen reden te zijn; waarschijnlijk zou je juist in zo’n geval zeer gebaat zijn bij een retraite. Het zou jammer zijn de retraite voorbij te laten gaan zonder iets te doen met je verlangen om deel te nemen. Je verlangen is er niet voor niets.

2. Korting

Als je korting nodig hebt voor een van de Franciscaanse Stille Retraites kun je kiezen voor het B-tarief van € 335,- (dit geldt voor 2017). Dat kun je in het formulier van de retraites zelf invullen.
De kortingstarieven worden voor elk jaar opnieuw vastgesteld.

Je bewijst ons en andere deelnemers echt een dienst als je je tijdig aanmeldt, uiterlijk 2 weken voor het begin van de cursus. Dank!